Tietoja

ICT-Kontoniemi

Yrityksestä

ICT-Kontoniemi on Alavudella toimiva tieto- ja tietoliikennetekniikan palveluihin keskittynyt toiminimiyritys. Yritys tuottaa asennus-, huolto-, ylläpito- ja tukipalveluita, sekä harjoittaa IT-tuotteiden vähittäiskauppaa sekä laite- ja konevuokrausta.


Kenelle palvelut on?

Palvelut on suunnattu sekä yksityishenkilöille että mikro- ja pienyrityksille. Toiminnan keskeisin tavoite on vastata mahdollisimman tehokkaasti asiakkaan tarpeisiin ja tarjota jokaiselle laadukkaita sekä yksilöllisesti räätälöityjä it-ratkaisuja. Palveluita kehitetään aktiivisesti vastaamaan tämän päivän tietoteknisiin vaatimuksiin ja haasteisiin.


Käyntiosoite

Yrityksellä ei ole virallista toimitilaa tai käyntiosoitetta. Toimintaa harjoitetaan kotitoimistossa sekä asiakkaiden tiloissa. Laitehuollot, it-tuki- ja muut palvelut sovitaan ajanvarauksella.


Toimialue

Ensisijaisena toimialueena Etelä-Pohjanmaa. Sopimuksen mukaan palveluita toimitetaan myös muualle suomeen.


ICT-Kontoniemi • ICT-palvelut Alavus

#ictkontoniemi #ictpalvelutalavus #alavus #mikrotuki #it-tuki #tietokonehuolto #tietokoneenkorjaus #laitteistoasennukset #tietokoneenasennus #palvelimenasennus #verkkolaitteenasennus #aktiivilaitteenasennus #tietokoneet #verkkokaapelit #it-tuotteet