Tietoa yrityksestä

Yritys

ICT-Kontoniemi on Alavudella toimiva tieto- ja tietoliikennetekniikan palveluihin keskittynyt toiminimiyritys. Yritys tuottaa asennus-, huolto-, ylläpito- ja tukipalveluita, sekä harjoittaa IT-tuotteiden vähittäiskauppaa sekä laite- ja konevuokrausta.

Luotettavaa ja asiakaslähtöistä IT-palvelua

Tarjoamme asiantuntevaa ja luotettavaa IT-palvelua. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme laadukkaita ja yksilöllisesti räätälöityjä IT-ratkaisuja. Tavoitteemme on vastata tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti erilaisiin tieto- ja viestintäteknisiin tarpeisiin, haasteisiin ja ongelmatilanteisiin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt, että mikro- ja pienyritykset.

Toimitilat ja ajanvaraus

Yrityksellä ei ole virallista liiketilaa, eikä julkisia asiakastiloja. Toimintaa harjoitetaan pääsääntöisesti kotitoimistossa ja asiakkaiden tiloissa. Asennus- huolto- tuki- ja muut palvelut sovitaan ajanvarauksella puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppissa.

Toimialue

Toimimme ensisijaisesti Etelä-Pohjanmaalla: Alavus, Tuuri, Töysä, Ähtäri, Kuortane, Lapua, Lehtimäki, Alajärvi, Soini, Peräseinäjoki, Seinäjoki, Jalasjärvi, Evijärvi ja Virrat.

Sopimuksen mukaan toimitamme palveluita myös muualle Suomeen.


Tietokonehuolto & IT-tuki
ICT-palvelut Alavus

#ictkontoniemi #ictpalvelutalavus #alavus #mikrotuki #ittuki #sometuki #tietokonehuolto #tietokoneenkorjaus #laitteistoasennukset #tietokoneenasennus #palvelimenasennus #verkkolaitteenasennus #aktiivilaitteenasennus #tietokoneet #verkkokaapelit #ittuotteet #vhsdigitointi #konwallsecure #laitteistopalomuurit